Vervolg rommelmarkt.

Omdat we een erg grote tuin hebben maait mijn man met de zitmaaier maar achter de heg langs de sloot is dat onmogelijk, je leest het nogal eens dat iemand om gekieperd is met de zitmaaier en dan vooral kinderen die dat gevaar helemaal niet zien.
Daarom koopt mijn man altijd maaimachine’s van bepaalde merken waar hij goed mee overweg kan en de werking er van kent zo onderhand. Meestal zijn ze heel slecht onderhouden.

photostudio_1461757836960

photostudio_1461757720667

Dit keer stonden er 3, 2 van het beste merk en 1 goedkopere die niet zwaar is zodat hij ook de slootkant er goed mee kan maaien en bij het hek langs ook erg handig. Het oog was groter dan…. want er pasten maar 2 in de auto dus was hij genoodzaakt 1 terug te brengen. Dan wilt u zeker uw geld ook weer terug. De man wilde dat niet want het was voor het goede doel.
Hij mocht nog wel een tasje vullen maar veel bijzonders was er niet meer. (Komt later).
Na de middag ging ik achter de breimachine en hij ging prutsen aan de maaimachine. Eerst eens kijken of ze wat doen voordat de schoonmaak begint. Terwijl ik zat te breien hoorde ik de motor al brommen en een stralende man voorbij komen. Dus 1 was goed. De andere heeft hij inmiddels ook aan de praat. Nu kan het schoonmaken beginnen, messen slijpen, olie verversen bougie’s schoonmaken en er nog lang van genieten hopelijk. Wel heeft hij meteen weer wat onderdelen. Samen waren ze 15 euro.

photostudio_1461763885988

Hobby’s heeft hij niet zeg ik altijd maar dat priegelen en prutsen is toch echt zijn ding. De vorige machine ging wel 4 jaar mee, het was 1 die zelfrijdend was, maar dat was nu stuk en dan moest hij duwen. Verder doet hij het nog wel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s