Ze worden wakker en..

Het is nu 5 maanden geleden dat ik viel en mijn bril ernstig beschadigde. Man stuurde een nette brief maar we hoorden maar niks.
Deze week stuurden we de pittige rekening somma 399,50 voor 1 glas, ik dacht dat het 299, was maar toen was dat glas met korting, en plots zijn ze wakker. De volgende dag lag er al een brief in de bus met allerlei vragen.

Een stukje uit de brief.

Een stukje uit de brief.

Een foto is inmiddels gemaakt, de ene betonplaat ligt zes centimeter hoger dan de andere, ook goed voor lekke banden, ooit was het eens met teer bepleisterd maar dat laat heel snel weer los omdat turf grond nou eenmaal altijd in beweging is.

photostudio_1468763387151

En of we het vergoed krijgen bij de zorgverzekering moeten we nog onderzoeken, we zaten op een reactie van de gemeente te wachten toch! Het zal wel op nul uitdraaien, we kunnen nu actie ondernemen.
Het goede nieuws is dat ze hier voor bij ons huis en nog op 2 plaatsen oranje pijltjes hebben aangebracht dus er gaat een kleine aanpassing komen maar niet op de plaats waar ik gevallen ben.

Deze week even voor een kussenovertek aan het oefenen geweest en inmiddels opgezet met ander garen.

photostudio_1468764218256

photostudio_1468764396291

Advertenties

6 gedachtes over “Ze worden wakker en..

 1. hier in Belgie niet veel beter..ons dochter en schoonzoon reden in de winter met hun nieuwe auto in een put in het wegdek(staatsbaan),heeel wat schade aan hun nieuwe wagen.de dag erna was de put al hersteld(gelukkig trokken ze foto’s) en heeft het ..meer dan 1jaar geduurd voor ze hun geld zagen.
  mooie motieven ben je aan het breien!!groetjes debora

  Like

 2. Een beetje breiwerk kan voor de nodige afleiding zorgen.
  Vervelend gedoe met de gemeente. In zulke gevallen vraag ik me soms wel af of het gedoe het mij waard is. De tijd die je er in steekt!
  Wel gek dat ze naar je zorgverzekering verwijzen. Kan me niet voorstellen dat de zorgverzekering dat betaalt. Die vergoeding wil je vaak bewaren voor de keren dat je echt een nieuwe bril/glazen nodig hebt. Een kapotte bril gaat meestal naar een verzekering als WA of spullenverzekering (weet even niet meer hoe je dat noemt). Onze dochter heeft namelijk een bril en die raakt wel eens beschadigd of kapot. Dat krijgen we vergoed van de WA/inboedel/spullen verzekering.

  Like

 3. Wie niet waagt… wij dachten ook dat de gemeente een wa verzekering had maar die verwijzen door naar het ziekenfonds. Eerst die vragenlijst maar even afwachten. Voor 400 euro is het zeker waard om er achter aan te gaan. En dan te begrijpen dat dit mijn 2e bril al is die gesneuveld is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s