Kringloop en..

Donderdag ging ik bij de kringloop op zoek naar ringen voor mijn douche gordijn, van de mijne gaat de 1 na de andere stuk, ik vond 2 nieuwe pakketjes 1 met doorzichtige en 1 met witte ringen, ik kocht de laatsten omdat die beter bij mijn kleed passen voor 50 eurocent de nieuwprijs was 1,49 stond erop.

Een tijdje geleden alweer kocht ik een nieuw t’shirt voor 1 euro 50.

Wil je weten wat we beiden aan kleding en schoeisel dit jaar uit hebben gegeven dat was 63,68 en daar heb je wat voor kijk maar, ik veel meer dan hij.

Verder stond al heel lang op mijn verlanglijstje om glutenvrij bladerdeeg te maken en tot nu toe viel het maken niet tegen, morgen eens testen of het door mag van mijn fijnproeveršŸ˜‰

 

Ik stopte ze met bakpapier in een bakje van de vleeswaren zo heb je altijd wat in huis

Mijn cactus verrast me ook ieder jaar weer zaten er vorig jaar 329 knoppen aan dit keer waren het 386
Al een paar op visite gehad die wel een stekje willen, dat hou ik in mijn achterhoofd met het oog op volgend jaar, niks kopen.

Ook weer stevig aan het breien geweest, ik had al eens een cone garen gekocht voor 50 eurocent en daar inmiddels 5 paar sokken een maatje meer van gebreid zodat we ze over een ander paar aan kunnen trekken i.p.v sloffen, lekker warm, hoeven we niet zo te stoken, alle kleintjes maken tenslotte 1 grote.

Alvast voor de eerstvolgende verjaardag op zoek geweest naar een geschikt kadootje, bij de meeste familieleden hebben we het afgeschaft maar sommigen denken daar anders over. Ik had nog een kistje waar manderijnen in hadden gezeten en dat vandaag een beetje bekleed

Verder alvast bij de kringloop voor 25 eurocent een mooi nieuw mokje gekocht.

En de rest ook al gekocht n.l 4 verschillende theesoorten waarvan er van elk pakje 5 zakjes in gaan of meer(50 eurocent)voor de opvulling ,chocola(2 euro),koekjes(50 eurocent) en senseopads die ga ik nog kopen geen idee wat ze kosten. Als ik zo omreken een koopje, als je zoiets in de winkel koopt ben je 15 euro kwijt.

Vorige week was mijn vriendin hier de hele dag en nam een kerststukje mee dus ben

ik dit jaar vrij om 1 te maken

En tot slot wil ik iedereen fijne kerstdagen toewensen.

Advertenties

3 gedachtes over “Kringloop en..

  1. Wat leuk dat je dat bijhoudt dat soort dingen doe ik ook altijd. Was er gisteren ook weer even bij de kringloop voor multo mappen 50 ct per stuk. En een boek voor een vriend over aquaria voor 80 cent…. blijft leuk om te snuffelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s