Schoon schip maken..en

Mijn tablet liep vol dus ging ik danig opruimen.
Nog even laten zien wat voor rommel ik deze zomer op het strand vond.

Vorig jaar nam ik ook al een paar dingetjes mee maar toen was het niet mijn doel en zo ziet het er nu uit. Allemaal in de letterbak gekocht samen met een fotolijst voor 1 euro 50.

Toen de kleinkinderen hier waren zette ik het snel even weg achter de grote spiegel want het is niet de bedoeling dat ze er mee gaan spelen al is het wel allemaal door een sopje geweest.
Ik heb nog meer maar die komen vast ook nog eens voorbij die bewaar ik voor een ander doel.

En zo zaten we er toen bij met de beentjes omhoog.

Van mensen die tegen over ons zaten en een avond bij ons hebben doorgebracht kreeg ik deze kado, helemaal kunstig! Ze woonden niet eens zover bij ons vandaan hoog uit 20 km. Dat hebben we al eens eerder mee gemaakt.

Ook nog even vertellen hoe de glutenvrije appelflappen smaakten. Ja dat smaakte wel goed maar het deeg kon beter ik vond het nog wat te stijf en wat flauw, de man dacht dat ze korter in de oven konden. Ik heb nog deeg in de vriezer voor een volgende poging.

Zo kan ik deze foto’s ook weer opruimen

Advertenties

5 gedachtes over “Schoon schip maken..en

  1. Ow, wat leuk zeg, je letterbak. Allemaal met gevonden spulletjes? Mijn vriendin zei laatst tegen me: zeg, je wordt toch geen Malle Pietje?!
    Omdat ik spul uit de berm meenam. Dat ligt er onder de struiken van bij de glasbakken een heel prima schaal en een leuke grote fles. Hup, dat gaat mee naar huis. In een sopje en als ik het niet zelf gebruiken kan, dan gaat het naar de kringloop. Beter dan in de berm liggen in ieder geval.
    Is die blauwe fles ook tegen de muggen?

    Like

  2. Wat leuk, die blauwe fles! Mooi cadeau. En nog goede spullen oprapen, schoonmaken en zorgen dat ze nog een nuttige bestemming kunnen krijgen is inderdaad veel beter (en leuker) dan het maar op straat of in de berm of op het strand te laten liggen. Hier in onze Deense woonplaats is sinds kort ook een winkeltje met ‘fund’: gevonden spullen. En de opbrengst daarvan gaat dan weer naar een goed doel. Prachtig toch?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s