Terugblik.

Het jaar begon goed met in februari de geboorte van onze kleinzoon, het is inmiddels al een heel ventje met mooie bruine kijkers.

Wat was onze beste koop dit jaar, de wasdroger voor 15 euro.

Slechtste koop was de slowcooker voor 3 euro, niet dat hij niet goed werkte maar vond het echt iets voor vrouwen die geen zin in koken hebben. Niet mijn ding. Weer verkocht op marktplaats voor 25 euro

Op naar het nieuwe jaar, een jaar van niks kopen, het zal niet helemaal lukken ik denk daarbij aan de kleinkinderen, verder voor mezelf heb ik op dit moment niks nodig, kleding genoeg net als schoenen, ondergoed, badhanddoeken, lakens, borduurspullen nog voldoende, zeep genoeg nog voor een jaar net als schoonmaakmiddelen.

Wel ga ik gewoon naar de supermarkt en natuurlijk voor de gezelligheid mee naar de rommelmarkt en als ik daar iets zie wat ik ook in de supermarkt koop laat ik het niet liggen want dat is voordeliger, ik denk daarbij aan koffiefilters, thee, koffie, en dat soort dingen.

Mocht het niet lukken omdat er toch iets kapot gaat, de vriezer die al 25 jaar oud is of de vaatwasser die ook al 18 jaar draait, de laatste zou ook best even zonder kunnen, dan zal er toch een andere vriezer moeten komen al staat er ook nog een tafelmodel in de garage die in tijd van nood nog dienst kan doen.

Dus houdt het in dat ik af en toe eens iets ga posten zeg maar eens per maand.

Verder iedereen een goed Oudjaar en een gelukkig en gezond Nieuwjaar toegewenst.

Advertenties

11 gedachtes over “Terugblik.

  1. Ik vind het altijd weer leuk om je verhalen te lezen, je hebt vaak prachtige aankopen gedaan voor weinig geld (de prijzen bij de kringlopen hier in de regio liggen vaak een stuk hoger helaas).
    Jammer dat er maar eens per maand een nieuw berichtje zal komen in 2018, maar ik kijk naar ze uit.
    Ik wens jou en je familie een heel 2018 toe.
    Lieve groet van Anja

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s