Glutenvrij zuurdesem en gratis

Sinds vorige week toch weer een poging gedaan om glutenvrij zuurdesem te maken en eindelijk is het gelukt.
De volgende stap was er een brood mee te bakken 1e poging was in de broodbakmachine maar niet erg gerezen, het brood was wel te eten.

De 2e poging in een vuur vaste schaal in de oven. Die was al een stuk beter.

Man heeft nu ook een fietshelm gratis afgehaald in het dorp. Zo kunnen we veilig op pad. Hij heeft hem opgepakt zonder dat ik er een foto van heb gemaakt, hij leek nog wel nieuw.

Verder was het een rare week ik had de griep, onze zwager overleed en ik kon niet mee naar de begrafenis en nog een andere zwager is ook ernstig ziek dat zal ook geen weken meer duren. Man ging wel op ziekenbezoek maar ik bleef thuis, hoop dat ik de volgende keer mee kan. Inmiddels is ook hij overleden en kwam ik te laat. Een heftige week met slecht slapen en veel tranen.

2 weken terug haalde de man hout en wou het meteen even zagen en dat ging helemaal mis, hij zaagde in zijn vingers
Ik zat in de kamer naar de radio te luisteren terwijl mijn man in huis kwam en wat zei maar ik hoorde niet wat. Ik dacht hij spoelt wel erg lang toch maar even kijken, grote griezels wat een rafels maar snel een stukje verband erom en naar de dokter. Het lijkt gelukkig mee te vallen. Inmiddels is hij 4 keer voor schoon verband naar de dokter geweest. Overdag kan het er nu af om in te drogen, het ziet er wel eng uit, het zal nog wel even duren voor het weer klaar is.

Van 2 tweepersoons dekbedhoezen ooit bij de kringloop gekocht 2 éênpersoons hoezen gemaakt met een zomer en winterkant.

Mijn tablet heeft het begeven, nu zit ik op de telefoon te priegelen, het is even niet anders.
Nog wat gekocht deze maand, ik doe mee met een jaar lang niks kopen, nee niks, ik ben al een paar weken de deur niet uit geweest.

Advertenties

11 gedachtes over “Glutenvrij zuurdesem en gratis

 1. O wat verdrietig, twee zwagers verliezen in korte tijd. Gecondoleerd.
  Ik snap dat je heel verdrietig was dat je er niet bij kon zijn. Geeft wel aan hoe ziek je was/bent.
  En wat een pech, je man die zich in zijn vingers zaagt.
  Dat wordt nog een uitdaging om iets van een gratis tablet of laptop te vinden om verder op te bloggen. Want nee, op een telefoon priegelen is niks.

  Like

 2. Wat een heftige weken zo zeg en moeilijk als je dan ook nog geen afscheid kan nemen door ziekte. Hoop dat je al weer wat hersteld bent en je man ook beterschap voor hem. Ja niets kopen (neem aan behalve eten) lijkt me wel een hele opgave.

  Like

  • Dank je Anneke
   Gelukkig ga ik weer wat voor uit, krijg weer wat energie en met mijn man gaat het ook al weer wat beter maar het was wel schrikken
   Ja eten daar kan je zonder dus dat wordt wel gekocht al heb ik al 3 weken geen winkel meer heb gezien

   Like

   • Dat zal best wel hoor. Bij sommige is het best heftig die griep dit jaar als ik het zo hier en daar lees tenminste. Misschien dat het heldere weer er ook wel goed aan doet.

    Like

 3. Hoe is het nu met jullie? Het viel me op dat het zo stil werd. Hopelijk alleen door technische mankementen en niet stil vanwege jullie gezondheid. Soms loopt het allemaal even raar. Hartelijke groet van Anita

  Like

 4. Dank je Anita voor je bezorgheid. Nee hier gaat het redelijk. Momenteel zit ik weer in de sokken brei wedstrijd en dat vergt zoveel tijd zodat ik nog niet aan bloggen toekom. Zodra deze ronde weer voorbij is probeer ik weer eens wat te schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s