Weer voorzien van stofzuigerzakken en…

Voorlopig kan ik weer voor 50 eurocent een jaar vooruit en ik denk nog veel langer door de robot stofzuiger. Ik kocht bij de kringloop een willekeurig doosje met stofzuigerzakken. Haalde van mijn eigen zakken de kartonnetjes af en van de gekochte en plakte voor de zoveelste keer de kartonnetje op de nieuwe zakken. Ze zijn wat zwart aan de ring ik denk dat dat door het kachelzwart komt.

Mijn lidcactus zit ook al weer stik vol knoppen dat wordt weer een plaatje. Jaren geleden van een oude dame gekregen, zij is er al lang niet meer maar ik geniet nog altijd van haar stekje. Dit jaar zou ik hem verpotten en nieuwe stekken er van nemen maar dat kwam er maar niet van dan na de bloei maar want er zijn er meerdere liefhebbers voor een stekje.

Advertenties

14 gedachtes over “Weer voorzien van stofzuigerzakken en…

  1. IK heb nog een oude stofzuiger met papieren vervangzakken en eentje met een opvangbak die ik kan uitgieten. Ik hergebruik mijn papieren stofzakken door hem onderaan open te knippen, het vuil eruit te schudden, nadien onderaan de vuilzak een paar keer omvouwen en vastzetten met paperclips. Ik gebruik mijn stofzakken die als jaren omdat ik die elke keer uitschud.

    Like

  2. Gebruik al velen jaren een soort stofzakken voor meerdere stofzuigers. Hoeven niet aangepast geplakt etc te worden passen zowel in mijn oude Noorman,Sebo en Lindhaus. Topzakken euro per stuk gaan ruim halfjaar mee 🙂 ga ik niet martelen als bovenstaande 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s