Sinds ik niks koop.. en.

Nu ik een jaar lang probeer om niks te kopen moest mijn man zelf op zoek naar kleding want hij wou niet mee doen. Het is hem gelukt om 2 nieuwe broeken te vinden, meestal zoek ik ze, we hebben dezelfde maat. Voor 3 euro 2 nieuwe broeken ze zijn nooit gedragen. Op de foto zijn ze vrij licht van kleur in het echt zijn ze donkerder.

Vrijdag was het heerlijk weer, de hele dag de verwarming uit gehad en als het zonnetje dan bijna afscheid neemt steken we de kachel aan.

Meestal hebben we als we bezig zijn de kachel niet aan en ik merk het niet eens, dik vest aan en 2 paar gebreide sokken.
Toen ik de kachel aanstak lachte dit lieve hartje me toe, zijn takken van de pruimenboom, brand lekker lang en geeft veel warmte af.

Advertenties

6 gedachtes over “Sinds ik niks koop.. en.

  1. Wat mooi, dat hartje! Dat heb je blijkbaar verdiend… en je man is fijn geslaagd zeg, met die broeken, prachtig. Dat vind ik hier ook nog steeds zo ongelooflijk: dat we voor een praat kronen ook zo goed als nieuwe kleding kunnen kopen… Hier is het ook weer wat warmer, dus vandaag overdag ook de kachel uit en lekker buiten gewerkt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s