Sokken, rommelmarkt en nieuwe…

Even weer uitblazen na de brei sessie van de smocksokken tot er weer een nieuw patroon komt. Dat zal nog wel even duren want de anderen die nog niet klaar zijn hebben nog tot zondag de tijd en dan moeten ze nog groepen maken. Ik gaf aan in een langzame groep te willen vanwege mijn gebroken pols. Toch kan ik zeggen dat ik na veel breien er weinig hinder van heb ondervonden.
Wat vond ik de sokken mooi maar ik heb vaak achteruit moeten breien. Eerst had ik de verkeerde maat en besloot, ik was toen al bijna aan de teen toe, dat ik nog tijd genoeg had om een maatje groter te breien. Voor deze sok kreeg iedereen 14 dagen om te breien.
Bij de volgende ronde gaat het er om dat je niet meer 14 dagen hebt maar de laaste 5 afvallen. Zijn er bv 40 breiers in je groep dan gaan er 35 door en de andere vijf zijn uitgeschakelt die mogen de anderen aanmoedigen. Ook leuk hoor! Het gaat snel hoor. Er zijn er bij die in 1 dag een paar sokken klaar breien. Ik struikel altijd bij concentratie problemen en slecht lezen. Toch blijft het leuk om mee te doen, je leert zoveel leuke nieuwe technieken en spijkert het Engels meteen ook wat op.

Deze week zijn we voor het eerst naar de rommelmarkt geweest, mensen wat veel mensen het was echt dringen in het kleine zaaltje. Veel bijzonders heb ik niet kunnen vinden.
2 zakken met stofzuigerzakken totaal 9 stuks voor 50 eurocent.

Toen we terug liepen lag in de berm een volle flakon deodorant, ik hield hem om hoog maar niemand die reageerde dus nam ik hem maar mee. Kennelijk door iemand verloren.
Gratis dus en nog helemaal vol.

Manlief kocht een elektrische heggenschaar voor 2 euro. Helaas geen foto hij heeft hem al opgeborgen.

Verder speurde hij al een poosje op internet voor een diepvries want die koop je niet zo snel op de rommelmarkt of bij de kringloop. De onze is 30 jaar mee gegaan en doet het nog steeds goed maar de laatste tijd kreeg hij meer herry bij het uitschakelen en voor hij het begeeft, dat kun je toch maar beter voor zijn.
Hij vond 1 met meer dan 40% korting omdat er een paar krasjes en een licht deukje in zat. 254,57 korting.
We deden het ook om wat meer ruimte in de diepvries te hebben, door mijn glutenvrije eten was er steeds 1 lade minder voor de rest, we hadden maar 3 lade’s nu 5+ 1 voor kruiden of kleine dingen bovenin.

Vandaag schoon gemaakt en de man kwam al met een spuitbusje aanzetten maar helaas was dat niet de juiste kleur al valt het vlekje nu al minder op.
Het stoort me ook niet echt want de ene zijde staat tegen de muur en nu hij op zijn plek staat valt het deukje in de deur helemaal niet op. 1 zijde staat wel tegen de wasmachine en net daar boven zag je nog net het vlekje. Ach mijn oude vriezer had ook hier en daar wel een vlekje door gebruik en die zag ik al niet eens meer. Ik hoop er veel plezier van te hebben.

Dit was het vlekje.

En zo zag het eruit na het spuitbusje, het valt al minder op.

Hier zie je het deukje in de deur. Een magneetje er op of een sticker er over. Eigenlijk helemaal niet nodig want zo hij nu staat valt het amper op.

No frost en A ++ Mijn oude moest ik regelmatig nog ontdooien. Ben wel bang dat je met no frost dat minder snel doet. Wat is jullie ervaring?

Advertenties

7 gedachtes over “Sokken, rommelmarkt en nieuwe…

  1. No frost diepvriezer moet je gewoonweg niet ontdooien omdat daar geen ijsvorming op komt. Ik was de vriezer twee keer per jaar uit maar ontdooien is niet nodig.

    Like

  2. Een mooi prijsje en wat maakt dat uit zo’n deukje. Bij mij staat ie in de bijkeuken daar ziet niemand he al moet ik eerlijk zeggen dat er geen deukjes inzitten (nog)… wat een leukerds die sokken..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s