In de bonen, post, sokken en kringlopen.

Deze week veel bonen verwerkt. Vorig jaar een zakje zaad gekocht voor 50 eurocent bij de veilingwinkel, geplant en er kwamen 2 planten op daarvan weer bonen gedroogd en dit jaar opnieuw geprobeerd. Jongens, jongens wat een bonen kwamen daar af en er zitten ook nog een vracht aan.
Blij met mijn nieuwe diepvries, kunnen we er nog lang van genieten.

Even fijn maken in mijn keukenmachine, ooit gekocht voor 2 euro en veel plezier ervan, daar kan geen kitchen-aid tegen op.

De post bracht ook een leuke verrassing, al begrijp ik niks van de posttarieven. In dit pakketje zat de helft meer dan wat ik verstuurde maar vanuit België was het de helft goedkoper. Ik betaalde 3,90 en zij 1,46. Een beetje vreemd.
Inmiddels al veel van de lekkerste theetjes uitgedronken. Pukka, ik kon het merk niet, vond ik heerlijk!

De sokken die ik uit de doos van de rommelmarkt breide zijn de deur al weer uit. Liefhebbers genoeg.

Kringlopen deden we ook maar veel bijzonders zagen we niet. Deze week nog eens kijken en ja goed geslaagd voor 1 euro vijftig een mooi nieuw t’shirt van 100% katoen daar houd ik meer van dan dat er elastan in zit want dat kruipt zo om je heen en katoen niet. Dit merk heeft ook altijd mooie kleuren. Ik ben er blij mee.

6 gedachtes over “In de bonen, post, sokken en kringlopen.

 1. Ik heb ook zoveel bonen momenteel. Ik vind ze ingevroren niet zo lekker. Vries jij ze rauw in?? Snijbonen vind ik wel gaan maar spersiebonen niet zo. Dus vorige week 4 keer bonen gegeten. Geen straf hoor vind ze lekker haha. Ik laat ook altijd wat bonen hangen om dik te laten worden en idd drogen zodat ik ze volgend jaar weer kan leggen.

  Like

  • Nee, sperciebonen vries ik ook nooit in ze worden zo laf, inderdaad vaak van eten. Vroeger wel gedaan maar dan eerst blanceren en héél snel af laten koelen. Wecken vindt mijn man niet lekker.
   Daarom vind ik snijbonen veel beter die zijn wel lekker uit de diepvries deze snij ik en gooi ze metéén in de vriezer.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s