Vakantie.

Al weer 9 jaar geleden dat we per toeval een oude voortent kochten voor 1 euro om een zeil er van te knippen waarmee man een hoopje zand wou bedekken zodat het niet weg waait.

Toen we de zak open deden waren we zeer verbaast en het verknippen was niet aan de orde maar passen aan onze caravan en met wat aanpassingen kwam het helemaal goed.

Deze vakantie gingen we er voor de 15e keer mee weg en het heeft tot nu toe alle stormen en regen door staan. Meestal in het voorjaar een weekje en later nog een week of 7, 8 hangt een beetje van het weer af.

2 jaar terug maakten we nog plannen om een andere caravan te kopen omdat als het 2 persoonsbed uitstaat we te weinig zitruimte hadden vooral als we onderweg waren en geen voortent hadden.
Dit jaar bedacht ik dat we thuis ook niet in 1 bed slapen Dus het bed van de man nu achterin

waar we anders zitten en ik op de bank voor in omdat die ruimte korter is dan hoeft de tafel niet plat zodat we gewoon daar kunnen zitten als mijn bed opgemaakt is kunnen er wel 4 zitten.

Waarom heb ik dat nou niet eerder bedacht vraag ik me af na 25 jaar kamperen met deze caravan, een prima oplossing en een fijne besparing. Jaren zullen we ook niet meer kamperen.

Deze slaapzak mocht ook mee, ik kreeg hem toen ik 12 jaar was en voor het eerst op kamp ging, inmiddels is hij 53 jaar, past toch helemaal bij het geheel.

En wat deed ik als het pijpestelen regende, lekker een schilderijtje voor in de caravan borduren.

Advertenties

7 gedachtes over “Vakantie.

  1. Ha, wat een verrassing zo’n koopje van €1 en net wat Nicole zegt, zo’n heerlijk frisgroene kleur.
    Je oplossing met de bedden is ook handig. Tja, soms heb je steeds iets in je hoofd hoe het moet, waardoor je een andere oplossing niet zien. En dan opeens! Dan valt de oplossing je in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s