Leesvoer en borduren

Nooit neem ik meer leesvoer mee op vakantie want op iedere camping liggen voldoende boeken in alle talen en
tijdschriften of kranten waar ook weer puzzels in zitten die vaak niet gemaakt zijn. Heb je ze uit leg je ze terug of je neemt hem mee naar de volgende bestemming.

Om mijn Engels wat op te vijzelen las ik deze

en deze

Voor de verandering een Nederlandse

En nog maar eens een Engels boek waar ik nog steeds in lees en volgend jaar dan weer op een andere camping achterblijft of bij de kringloop.

Tijdschriften liggen er ook in overvloed. Ze liggen vaak bij de toiletten of bij de wasmachine’s.

Soms liggen er ook wel eens gebruiksvoorwerpen zoals zonneschermpjes voor in de auto of schoenen heb ik er ook wel eens gezien.

Mijn borduurwerkje vordert gestaag. Het is soms met 1 draad en soms met 2 draden geborduurd. Leuk afwisselend en het geeft wat diepte. Je kan nu al zien wat voor landschap het word.

4 gedachtes over “Leesvoer en borduren

 1. Je hebt een mooie reeks boeken gelezen! Je hebt gelijk dat er onderweg, op campings etc genoeg boeken liggen. Je komt denk ik de leukste pareltjes tegen.
  M.C. Beaton is een bekende naam in de detectives. Heb 1 boek van haar gelezen die wat sfeer betreft heel prettig was, maar qua plot matig.
  Je borduurwerkje wordt mooi!

  Liked by 1 persoon

 2. Je hebt heel wat gelezen, ik kom daar nauwelijks meer aan toe en zeker al niet op vakantie die bij mij altijd heel actief zijn. Borduren werd bij mij altijd een smoezelig geheel. Begon ooit een meetlat die mijn moeder maar afgemaakt heeft anders was het nooit wat geworden. Ik ben niet geboren voor dat priegelwerk maar vind het knap mensen die het wel kunnen. Boeken ruilen zo’n prima idee.

  Like

 3. Ja inderdaad veel gelezen vooral op het strand en s’avonds of als het regende. Wij zijn nooit zo van gebouwen bezichtiging we gaan veel liever de natuur in. Heerlijke lange strandwandelingen. Kom je van alles tegen.
  Borduren geeft zoveel rust.

  Like

 4. Hoi…
  Ik kwam net op dit bericht uit via de leeslijst van iemand anders. Ik ben zelf ook kringloop-enthousiast en vond dit blog altijd zo leuk, maar ik dacht dat je gestopt was! Want als ik op “HOME” klik, of op de blognaam, kom ik uit op een ouder bericht, van 2 februari 2019. Altijd die ene, nooit ergens anders, nog steeds niet. Zou je eens kunnen kijken of er iets mis is met de links?
  Als je dat boek van Beaton uit hebt, mag ik het dan? Verzendkosten vergoed ik uiteraard. Ik heb er enkele (jawel, van de kringloop) maar kom ze zelden tegen.
  Dag, Petra.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s